Parkcross: Michael zevende, pech voor Tim

Parkcross: Michael zevende, pech voor Tim
06-02-2019

Michael Boros is vandaag zevende geëindigd in de Brico Cross Maldegem. Ook kopman Tim Merlier was op weg naar een toptienplaats, maar moest in het laatste wedstrijdkwart opgeven met materiaalpech.

"Niet dat ik een dijk van een cross aan het rijden was", aldus Tim Merlier achteraf. "Integendeel, ik ben nog steeds niet zoals ik zou willen. Maar in het spoor van Wout van Aert was ik toch op weg naar een plekje in de top tien. Tot ik op een paar ronden van het einde ten val kwam en twee spaken verloor. Dat was gewoon het einde van de Parkcross voor mij."

Wel in de top tien: onze Tsjechische kampioen Michael Boros. "Jammer dat ik bij de start niet kon meeschuiven met de kopgroep", aldus Michael achteraf. "Want ik voelde me echt goed vandaag. Maar met die zevende plaats kan ik wel leven. Op naar volgend weekend, op zoek naar bevestiging."

Met Tims broer Braam hadden we in Maldegem nog een derde eliterenner aan de start. Braam, snakkend naar het einde van het seizoen, reed als 20ste over de streep.

Foto: ©Photopresspartners
Creafin

Tuvsud

Gent Motors

Vastgoedservice

Zannata

Up

Deba

Jako

Kärcher

Roval

SH+

Sram

Sr Manolo

Tacx

Cema